Marketingsuccesdoor sociale interactie.

Van concept en creatie tot en met de technische uitwerking. Niets is onmogelijk, we zijn er om je verder te helpen én werk uit handen te nemen.

De koffie staat klaar!

Vragen? Bel of mail gerust:
Telefoon: +31 (0)35 887 57 07
Mail: info@xonaymedia.nl.

Webteksten nodig?

Als concept, design en development zijn afgerond … zijn er webteksten nodig. Xonay Media werkt samen met Papier is passé, hét bureau voor webteksten.

We do rocket science!

Xonay Media zorgt voor marketingsucces door sociale interactie. We ontwikkelen marketingconcepten en -strategieën, met een focus op digitale en sociale media. We geloven in de kracht van het netwerk en beschouwen doelgroepen als ambassadeurs. Onze concepten moeten daarom vooral altijd leuk zijn! Daag ons uit voor een potje sparren en we vertellen je precies wat we voor je kunnen betekenen.

idea

Concepts

Ons team van experts zit altijd klaar voor een creatieve brainstorm. We verlaten de ruimte niet voordat er een concept op tafel ligt dat aan alle doelstellingen voldoet. Misschien heb je al een idee, maar weet je nog niet hoe je hier invulling aan moet geven of wat je er allemaal voor nodig hebt? We denken graag met je mee.

 1. campagnes
 2. mediaplatforms
 3. online branding
 4. socialmedia-applicaties
 5. doelgroepanalyse

penseel

Design

Als het idee op tafel ligt, creëren we de sfeer eromheen. We maken het tastbaar en laten je ‘zien’ wat we in huis hebben. Bij Xonay Media ontwerpen we creaties voor een scala aan platforms zoals campagnesites, Facebook-applicaties, POS-materiaal en diverse vormen van advertenties. Vanuit de huisstijl, óf vanaf scratch.

 1. socialmediabranding
 2. campagnesites
 3. interfacedesign
 4. interactiondesign
 5. bannering & advertenties

Tandwielen

Development

Campagnes en concepten zijn succesvol wanneer je kunt 'bouwen' op de techniek. Xonay Media beschikt over de juiste kennis en expertise om campagnesites en socialmedia-applicaties succesvol te maken. Ligt het concept op tafel? Dan schrijven we de technische specificaties en gebruikersopties in duidelijke taal uit, zodat deze voor iedereen toegankelijk zijn. Xonay Media bouwt projecten volledig op maat en naar alle wensen van de klant.

 1. front- & backenddevelopment
 2. socialmedia-API-koppelingen
 3. prototypes & proof-of-concepts
 4. databaseanalyse
 5. Houston-launchplatform