Xonay MediaMediaBites

Natuurlijk vertellen we je graag wat we allemaal kunnen, maar we vinden het vooral leuk om je te laten zien wie we zijn en wat ons bezighoudt. Xonay Media serveert ...

QuickHue

Een MediaBite uit eigen keuken: gister is mijn allereerste iOS App in de Appstore verschenen! Meteen naar de store, en downloaden dus!

DevCandy.net

Vandaag een stukje huisvlijt uit eigen keuken. Maar dan wel voor de echte, échte nerds. Een verzameling van de nieuwste technieken en handige tools.

Under the hood: Facebook

Gisteren lanceerde Facebook de 5e versie van de mobiele Facebook-applicatie. Voor de nerds onder ons geeft Facebook een kijkje onder de motorkap.

CoffeePhysics

JavaScript wordt steeds krachtiger. Gevolg? Verslavende interfaces die eigenlijk niet veel anders doen dan je uren bezig houden met balletjes.

HTML5

HTML5 is een grote ontwikkeling in webdevelopment. Wat er zo bijzonder aan HTML5 is, wordt uitgelegd in deze infographic.

jQuery

Be alarmed! Deze is echt voor de nerds. Een lesje jQuery door een kijkje te nemen in de jQuery sourcecode. Kijk en leer.

Bolletje, bolletje

Iets heel simpels kan zo ontzettend vermakend zijn! Een duidelijk voorbeeld van creatief programmeerwerk.

Smashing Magazine

Zelf veel bezig met design, webdevelopment of online marketing? Dan mag Smashing Magazine niet ontbreken tussen je bookmarks.