Xonay MediaMediaBites

Natuurlijk vertellen we je graag wat we allemaal kunnen, maar we vinden het vooral leuk om je te laten zien wie we zijn en wat ons bezighoudt. Xonay Media serveert ...

Maleficent

Een andere kijk op het verhaal van Sneeuwwitje, alleen nu vooral gericht op de kant van de slechte schoonmoeder.

Disney Research » Ishin-Den-Shin

Is jouw vinger straks ook een speaker? Bij Disney zijn ze er in ieder geval druk mee bezig...

Second Screen Mermaid

Naar de bioscoop gaan is ook niet meer gewoon neerploffen en absorberen, je kan tegenwoordig ook met je tweede scherm aan de slag.

After Ever After

Geniale Disney-parodie als Disney-fan zing ik zo de originele teksten mee. Deze teksten zijn echter veel leuker!

The Way To Oz

Uitsluitend voor Chrome gebruikers, maar reden genoeg om even over te stappen. Wat een geweldige site hebben Google en Disney samen gemaakt!

Disney Dragon

Roarrrrrrr. Een echte vliegende draak boven het Disney kasteel? Voor een keertje wel. Speciaal voor de opening van New Fantasyland.

Disney Voltron

In Japan gaan ze altijd een stapje verder, vooral als het om grote robots gaat. Zie hier deze Disney Voltron combineerbare mega-ultra-robot. Combine!

Zombie Disney Prinses

Mooi hoor, die Disney-sprookjes. Maar ze eindigen altijd zo zoetsappig lief. Dat kan volgens Witit Karpkraikaew ook anders!

Beauty and the BEAT!

We zijn groot fan van Disney. Maar deze video van Beauty and the Beat, is pas écht de shizzle my nizzle for real... Aiightt!

Monsters University Teaser

Een veelbelovende teaser voor Monsters University. Erg grappig, dus bekijk het filmpje, sluit je computertje af en loop met een big smile de deur uit!

Wreck-It Ralph

Kijk, dat is nu eens leuk, dat Disney mijn favoriete hobby eens verdomd goed onder de loep neemt. Ziet er tof uit.

Real-Life Disney

Om na de laatste MediaBite bij Disney te blijven: Ryan Astamendi maakte een fotoserie met Disney-prinsessen in de hoofdrol. Wow!

Arrietty

Studio ghibli, één van de meest toonaangevende animatiestudio's ter wereld heeft weer een pareltje voor ons. Disney brengt hem naar het Westen.