Xonay MediaMediaBites

Natuurlijk vertellen we je graag wat we allemaal kunnen, maar we vinden het vooral leuk om je te laten zien wie we zijn en wat ons bezighoudt. Xonay Media serveert ...

Adobe Marketing

Adobe is niet alleen mooie plaatjes maken, maar ook op marketinggebied ontwikkelen ze tools. Mooie promo!

Bodyform Responds: The Truth

CEO van Bodyform (maandverband) reageert op een reactie van Richard op Facebook (zie einde filmpje). Goeie reclame! succes door sociale interactie ;)

Wonderbra Decoder

Topmodellen uitkleden door enkel je telefoon er op te richten. Het moet niet gekker worden ;)

The Search Ads are coming!

Nog niet officieel, maar binnenkort kun je als adverteerder ook gesponsorde zoekresultaten inkopen. Dat wordt dus elkaars publiek wegkapen!

Halo 4: Forward Unto Dawn

Game-marketing wordt met de dag beter. Halo was er altijd al goed in maar MS gooit er nog een extra geld smak tegenaan.

adidas - Ready to Run

Originele marketingcampagne om jongeren geïnteresseerd te krijgen in je nieuwe sportschoenen. Laat ze maar heel hard rennen.

Die Mannschaft bleibt zu hause

Leuke viral van Heineken: alles is geoorloofd, dus dit soort praktijken kunnen we wel waarderen ;)

Oranjekoorts!

Nog 2 weekjes en dan begint het! Toch leeft het gevoel nog niet... en zijn er ook nog weinig leuke acties. Wij zijn in ieder geval al geheel in stijl!

SunnySale

Koreaanse supermarktketen Emart bedacht een slimme manier op de verkopen tijdens lunchuren een boost te geven: erg cool gedaan!

KLM: Surprise

Er zijn weinig bedrijven die Social Media Marketing zo goed begrijpen als KLM. Dit filmpje is daar een mooi voorbeeld van.

Oproep aan IKEA

Beste IKEA, zouden jullie alsjeblieft deze grap ook in Nederland willen uithalen? Graag tijdens de zomerfestivals in 2012. Alvast bedankt!

C&A Fashion Like

Kijk, bij de C&A in Brazilië hebben ze het begrepen. Like de collectie op Facebook, en jouw like verschijnt direct op de kledinghangers in de winkel!

The Smart Twitter-spot

Onder het mom van: Een Smart past overal, zelfs in 140 karakters. Bekijk het filmpje of bezoek de Twitter-pagina van Smart Argentina. Slim gedaan ...

Speciaal voor de dames ...

Wie was er eerder? Push to add drama of deze? Speciaal voor onze vrouwelijke volgers een leuke Nivea-viral. Minder actie maar vol met verrassingen!

Mottis

Mooie promo voor Mottis, waarin fonts, animatie en editting een stijlvol geheel vormen.

Project Re: Brief - Coca Cola

Project Re: Brief van Google herintroduceert reclameklassiekers met moderne technieken. Bekijk deze coole demo van Coca Cola.

Marketingsucces door?

We hebben het altijd al geroepen maar toch fijn dat de Radbout Universiteit en Social Embassy het met ons eens zijn ;)

Plan je bericht

Ondanks dat socialmediamarketing erg populair is, is e-mailmarketing ook nog steeds erg effectief. Kies echter wel het juiste tijdstip.

Moment Factory

Voor marketingsucces moet je uiteraard bij Xonay Media zijn. Voor On-stage events is "Moment Factory" hét bedrijf! Wat gaaf!

De waarde van socialmedia

Socialmediamarketing is populair, en wij doen daar goed aan mee. Maar is het de investering waard?

Content Marketing

Je website promoten door hem te vullen met leuke content. Zoals deze MediaBites bijvoorbeeld. Er blijkt een naam voor te zijn: Content Marketing.