Xonay MediaMediaBites

Natuurlijk vertellen we je graag wat we allemaal kunnen, maar we vinden het vooral leuk om je te laten zien wie we zijn en wat ons bezighoudt. Xonay Media serveert ...

Phonebloks - The next step

Een maand terug hebben we hier ookal over gepost, maar nu is er een vervolg. Phonebloks zowel onafhankelijk als in zee met Motorola, ben benieuwd!

Phonebloks

Leuk hoor dat er weer een nieuwe iPhone aankomt, maar doe mij maar een Phonebloks-toestel. Heel cool idee! Benieuwd naar de impact op 29 oktober...

Fairphone

De eerste duurzame en eerlijk geproduceerde smartphone ter wereld: de Fairphone! Mocht je geïnteresseerd zijn, de voorverkoop start deze week.

Mobiel bellen in 1999

Heeft u een mobiel? Mobiel bellen was in 1999 nog niet de normaalste zaak van de wereld. Leuk om hier nu op terug te kijken!

mPrinter

Totaal nutteloos en dus leuk om te hebben: een thermische printer voor je smartphone. Handig om bijvoorbeeld je Tweets mee te archiveren.

SunnySale

Koreaanse supermarktketen Emart bedacht een slimme manier op de verkopen tijdens lunchuren een boost te geven: erg cool gedaan!

Hoeveel MB verbruik jij?

Goede reclame en erg handig voor de mensen die een nieuw telefoonabonnement willen afsluiten. Zelf heb ik namelijk geen idee wat ik verbruik...