Xonay MediaMediaBites

Natuurlijk vertellen we je graag wat we allemaal kunnen, maar we vinden het vooral leuk om je te laten zien wie we zijn en wat ons bezighoudt. Xonay Media serveert ...

Bitstrips!

De Bitstrips al in je nieuwsoverzicht gespot? Leuk of niet leuk? De meningen zijn verdeeld, bij Upcoming vinden ze het niet oké ... ;)

World Tour: New York!

New York gezien vanuit mooie punten waar je zelf snel voorbij loopt of misschien niet als toerist komt!

Beercamp 2012

Dit is nou typisch zo'n site waarvan we denken: sh*t, hadden wij dat maar gemaakt. Hele mooie stijl en een hele mooie techniek. Enjoy!

push.conference

Je kan er echt helemaal niets mee, maar het ziet er wel leuk uit. Een soort tetrisblokgenerator voor je eigen naam.

JS GameBoy

Er zijn van die dagen dat je nostalgisch terug denk aan je Game Boy van vroegâh! Mocht vandaag zo'n dag zijn, dan hebben wij de oplossing voor je...

Clippy.JS

Zin om je dag te beginnen met een lichte irritatie? Bekijk dan dit bijzondere JavaScript eens: Clippy is alive, en klaar voor jouw website!

Commodore 64

Omdat de uitvinder van de C64 (en nog wat zaken, zoals de Atari ST) is overleden, hierbij een aandenken aan Jack Tramiel en zijn geweldige apparaat.

CoffeePhysics

JavaScript wordt steeds krachtiger. Gevolg? Verslavende interfaces die eigenlijk niet veel anders doen dan je uren bezig houden met balletjes.

Steve Kordek (100)

De uitvinder van de flipperkast, Steve Kordek, is overleden. Bedankt Steve voor heel wat uurtjes flipperplezier.

Cut the Rope

iPhone gebruikers zullen het spelletje wel kennen. Bijzonder aan deze webversie? Hij is volledig in HTML5 gemaakt. Geen Flash.

Een uur per seconde

In 1 seconde wordt 1 uur aan video geüpload naar YouTube. Een bijzonder feitje met een bijzondere presentatie: volledig in Javascript en HTML5.