Xonay MediaMediaBites

Natuurlijk vertellen we je graag wat we allemaal kunnen, maar we vinden het vooral leuk om je te laten zien wie we zijn en wat ons bezighoudt. Xonay Media serveert ...

Kids react technology!

Hoe kijken kinderen op de techniek waarmee Apple begon. Echt fantastische reacties!!!

Gedraag je als een hond!

Be More Dog: leuke campagne van O2 waarbij je telefoon aan je computerbrowser wordt gekoppeld. Hele vette interactie!

Fairphone

De eerste duurzame en eerlijk geproduceerde smartphone ter wereld: de Fairphone! Mocht je geïnteresseerd zijn, de voorverkoop start deze week.

High Speed Book Scanner

De tijden van naar de copyshop gaan en handmatig daar een bibliotheekboek overscannen zijn allang voorbij. Papier wordt zo wel echt passé

DevCandy.net

Vandaag een stukje huisvlijt uit eigen keuken. Maar dan wel voor de echte, échte nerds. Een verzameling van de nieuwste technieken en handige tools.

Barcode band

Kan je geen instrument bespelen? Of heb je niet genoeg mensen in de buurt voor een band? Ach, iedereen achter de supermarktkassa kan het.

OHEA automatico

Voor de moderne haastige mensch. Het zelfopmakende bed! Kind niet inbegrepen.

Agni's Philosophy Tech Demo

Om maar even te laten zien hoe de toekomst van gaming er uit kan gaan zien, deze footage is allemaal real-time te realiseren op high-end hardware.

Introducing the Leap

Afgezien dat het er wat vermoeiend uit ziet, is dit gewoon HEEL ERG GAAF! Minority Report, there we are ... Bestellen maar!

My TV is bigger than yours

Kijk, zo'n schermpje willen wij ook wel. Blu-raytje erin. Chips erbij. En dan 3 meter van het scherm gaan zitten. Topavond.

Altaeros Energies

Zojuist moesten wij het op de Eemstraat zonder stroom doen. En dat is lastig, als je op de computer wilt werken. Daarom deze oplossing ...

MorpHex

Op de vraag "Wat kan je ermee" kan ik je geen antwoord geven. Maar het ziet er wel erg gaaf uit!

Immaterials

Iedere stad is bezaaid met onzichtbare Wifi-signalen. Immaterials maakt deze signalen via licht-tekeningen zichtbaar.

Submarine Cable Map

Nieuwsgierig hoe je internetverzoekjes de wereld over schieten? Bekijk dan eens de Submarine Cable Map: alle kabels in het grote water.

Breeze reflection

Aanschouw. De muur die ooit in Xonay Media HQ moet komen. Waar precies weten we nog niet... Erg gaaf! Wel graag in het oranje ipv paars.

Darpa

Huisdieren moet je liefde en eten geven. Voor mensen die hier niet zo goed in zijn is de DARPA een perfect alternatief.

A Day Made of Glass 2

De toekomst van tablets. Deel één was destijds al indrukwekkend, maar deel twee laat helemaal goed zien waar we heen gaan.

QuadCopter

Afstandsbestuurbare helicoptertjes zijn leuk. Quadcopters zijn leuker. Zeker wanneer ze in formatie kunnen vliegen. Waar kunnen we ze bestellen?

Spycam

Je kan deze camera natuurlijk voor veel mooie dingen gebruiken, maar het leukste blijft het bespioneren van je buurvrouw...