Xonay MediaMediaBites

Natuurlijk vertellen we je graag wat we allemaal kunnen, maar we vinden het vooral leuk om je te laten zien wie we zijn en wat ons bezighoudt. Xonay Media serveert ...

Interweb

He buurman, heb jij een kabeltje voor me, mijn internet ligt eruit.

Michael on the World Wide Web

EXCLUSIEF: De allereerste website van onze baas toen hij nog een lief jongetje was... ahhhhhh <3

De Blauwe Bank - Teaser

Nieuw in Neder-medialand: websoap op Telegraaf.nl. Vanaf 22 maart verschijnt er drie keer per week een episode van 3 min., leuk voor tijdens werk ;)

DevCandy.net

Vandaag een stukje huisvlijt uit eigen keuken. Maar dan wel voor de echte, échte nerds. Een verzameling van de nieuwste technieken en handige tools.

Clippy.JS

Zin om je dag te beginnen met een lichte irritatie? Bekijk dan dit bijzondere JavaScript eens: Clippy is alive, en klaar voor jouw website!

CoffeePhysics

JavaScript wordt steeds krachtiger. Gevolg? Verslavende interfaces die eigenlijk niet veel anders doen dan je uren bezig houden met balletjes.

Incredibox

Dit moet je proberen! In slechts 5 clicks kun je een eigen vrijdagmiddagknaller samenstellen. Geen zorgen, de echte VMK komt straks ;)

HTML5

HTML5 is een grote ontwikkeling in webdevelopment. Wat er zo bijzonder aan HTML5 is, wordt uitgelegd in deze infographic.

Producteev

Ik heb een enorm zwak voor cloudservices zoals Dropbox en Gmail. Gisteren weer een pareltje ontdekt: Producteev.

jQuery

Be alarmed! Deze is echt voor de nerds. Een lesje jQuery door een kijkje te nemen in de jQuery sourcecode. Kijk en leer.

Abduzeedo

Liefhebber van vormgeving? Leren hoe je Photoshop-koning wordt? Of gewoon inspiratie opdoen? Abduzeedo is hiervoor dé website.

Bolletje, bolletje

Iets heel simpels kan zo ontzettend vermakend zijn! Een duidelijk voorbeeld van creatief programmeerwerk.

Rihanna's website

Jammer dat hij gemaakt is in flash en niet in HTML5, maar verder ziet de site er top uit.

Smashing Magazine

Zelf veel bezig met design, webdevelopment of online marketing? Dan mag Smashing Magazine niet ontbreken tussen je bookmarks.